Bitcoin-verkon osallistujien merkittävä kasvu on „positiivinen merkki“

Sivuttaisliikkeestä huolimatta Bitcoinin merkit ovat edelleen hyvät.

Bitcoinin (BTC) hintakehitys eteni enimmäkseen sivuttain syyskuussa, jolloin Altcoinsin ja DeFi-salausten hinnan lasku vaikeutti asioita.

Vaikka hinnasta puuttuu kelluvuus, ketjun tiedot osoittavat, että Bitcoin Evolution on saamassa uusia osallistujia suuriin harppauksiin.

Bitcoin ei ole vielä kyennyt hyödyntämään tätä, mutta salausanalyytikko Willy Woo on varma, että tämä on erittäin vahva ennustus, hän kirjoitti 30. syyskuuta:

”Uusien verkko-osanottajien tulo ei ole vielä heijastunut Bitcoin-hintaan, mutta näin on aina ollut. Elinkeinonharjoittajana jotain tällaista kutsutaan eroavaisuudeksi, joka on joka tapauksessa arvioitava positiivisesti. „

Bitcoin: Uusien yksiköiden määrä vs. hinta

Kuten yllä olevasta kaaviosta voidaan nähdä, uusien Bitcoin-verkon osallistujien määrä on kasvanut merkittävästi viime viikosta lähtien, ylittäen merkittävästi elokuun luvut.

Mistä uudet tulevat?

Jotkut asiantuntijat epäilevät, että uusien Bitcoin-osallistujien kasvu johtuu Altcoins- ja DeFi-rahakkeiden laskusta. Viimeisten 30 päivän aikana nämä ovat menettäneet kaksinumeroiset numerot, mikä olisi voinut saada monet salaussijoittajat pakenemaan kohti Bitcoinia.

Lisäksi nykyisellä markkinajohtajan „vahvuudella“ voi olla houkutteleva vaikutus. Vaikka kurssi epäonnistui äskettäin toistuvasti 11 000 Yhdysvaltain dollarin markalla, Bitcoin pystyi ainakin vakiinnuttamaan itsensä yli 10000 Yhdysvaltain dollarin rajan.

Ottaen huomioon Coronan kriisin jatkuvan epävarmuuden ja taloudellisen heikkouden Bitcoin olisi voinut yhä enemmän osoittautua luotettavaksi arvovarastoksi.

Vaikka Yhdysvaltain dollari on kriisin aikana suosituin rahoitustuote, toinen aalto voi merkitä toisen suuren iskun maailmantaloudelle. Monet sijoittajat kääntyisivät entistä enemmän „turvasatamaan“, kuten kulta ja Bitcoin, varsinkin kun Yhdysvaltain dollari heikkenee.

NBA blockchain -sovellus TopShot lanseeraa avoimen beta-version Android-käyttäjille

Blockchain-sovellus NBA TopShot on siirtymässä avoimeen beta-vaiheeseen, ja sen myynti edellisessä testivaiheessa oli 2 miljoonaa dollaria.

NBA TopShot, blockchain-yrityksen Dapper Labsin NFT-showcase-projekti, on siirtynyt „Open Beta“ -ohjelmaan, eli testivaiheeseen, joka on yleisön saatavilla.

Lähtösignaali Open Betalle annettiin 1. lokakuuta, ja siihen liittyvä sovellus siirtyi verkkoon Samsung Galaxy Storessa samana päivänä. Tämä tekee TopShotista ensimmäisen blockchain-pohjaisen keräyssovelluksen Samsungin älypuhelinkaupassa. Sovellus on nyt saatavilla kaikille Android-laitteille.

TopShotista käyttäjät voivat ostaa koripallohistorian erityisiä „hetkiä“ digitaalisessa muodossa. Rajoitetun painoksen rahakkeet kuvaavat hetken, esimerkiksi tärkeän heiton tai upean dunkin, lyhyessä videossa ja luetteloivat kyseisen pelin tilastot. Ostamalla useita kolikoita, käyttäjät voivat myös avata erityisen harvinaisen kolikon.

NBA-pelaaja Aaron Gordon, joka itse investoi Dapper Labsiin, sanoo:

„Ensimmäistä kertaa NBA TopShot on onnistunut saamaan kenttätoiminnan hallittavaksi skaalautuvan lohkoketjun kautta.“

Aikaisemman suljetun beetan, ts. Testausvaiheen aikana, joka ei ollut avoinna yleisölle, 17 000 käyttäjää osti melkein 43 000 pakkausta ns. Ei-vaihdettavia merkkejä (NFT). Tämä tuotti yli 2 miljoonaa dollaria myyntiä.

Muistutuksena: NFT on erityinen kryptovaluutta, joka on suunniteltu siten, että jokainen kolikko on ainutlaatuinen eikä sitä voi kopioida. Vastaavasti tämä tekniikka soveltuu erityisen hyvin kollektiivisten esineiden digitaaliseen arvopaperistamiseen, jolle harvinaisuus on ratkaiseva kriteeri.

Lähes 10 500 NFT: tä vaihdettiin TopShot-sovelluksen kautta, ja ”Lebron James Cosmic Dunk” -tuote saavutti tähän mennessä korkeimman arvon 5 200 dollaria.

1. lokakuuta Dapper Labs julkaisi myös toisen sarjan harvinaisia ​​“Premium Pack 2″ -merkkejä, minkä jälkeen kaikki 1492 pakettia 24 dollarin hintaan myytiin loppuun alle viidessä minuutissa. Ensimmäinen rivi myytiin muutamassa minuutissa ja 28. syyskuuta sen myynti oli yli 40 000 dollaria.

TopShotin varhaisille käyttäjille asetetut “Early Adopters” -tuotteet myytiin myös viime viikolla sen jälkeen, kun Dapper ilmoitti, että kaikki suljetun beetan myymättömät paketit “poltetaan” ennen kuin alusta asetettiin yleisön saataville