Clever DeFi Review: Automatisk rentebetalingsprosjekt å se i Q1 2021

Den eneste endringen er konstant. Blockchain er en representasjon av denne utviklingen. Ideen om å lage „penger Legos“ i økonomi på toppen av et desentralisert og sikkert lag fritt fra mellommannen virket lite gjennomførbart for noen år tilbake. Etter år med stagnasjon er det endelig en viss bevegelse innen økonomi.

Hva er Clever DeFi?

Med fremveksten av smart kontrakt – og nå DeFi, fortsetter mange prosjekter å innovere. Deres handlinger gir enda flere muligheter for investorer, som, i mangel av et bedre ord, er sultne og ønsker mer.

Å dominere DeFi-rommet er fortjeneste og avkastning. Dette er insentiver, og bønder ønsker å maksimere avkastningen ved å plassere pengene sine i miljøer med lav risiko med stort opp-potensial for maksimal gevinst, (Risk VS Reward).

Clever Defi har en måte å tiltrekke brukere gjennom sine garanterte avkastninger over raten for tokenholdere av sitt opprinnelige CLVA-token uten at brukere trenger å satse, oppdrive, låse inn eller gjøre noe bortsett fra bare å holde tokens i sin egen lommebok.

Clever DeFi er et av de mange prosjektene innen DeFi som demokratiserer økonomi. Det er en Ethereum-basert protokoll som distribuerer automatiske rentebetalinger til alle CVLA-innehavere annenhver uke.

Utbetalingen er forhåndsprogrammert over 888 sykluser som det vil ta 34,15 år å fullføre. I løpet av denne tiden vil maksimalt en billion CLVA-tokens bli utgitt gjennom Decentralized Dynamic Mechanism (DDM).

Det er også opplysende å vite at Clever Protocol har bestått en streng compliance-revisjon.

Designet for å overgå Bitcoin

CLEVER-teamet sier distribusjonen av CLVA er designet med de økonomiske grunnleggende for å overgå Bitcoin i løpet av 888 sykluser. I CLEVER-protokollen betales opptil 11 prosent sammensatt rente hver fjortende dag med en garantert automatisk betaling for alle CLVA-tokenholdere.

Investorer kan tenke på prosjektet som en smart måte å lagre sin formue på med minimal risiko.

I stedet for den uheldig lave renten som bankene og andre tradisjonelle instrumenter betaler, planlegger CLEVER å øke den for smarte investorer og betale over rente, attraktive renter bærekraftig over en definert periode.

Gjennom CLEVER er det et middel til å tappe renter over industrien fra å holde og bidra til økosystemet.

Ingen CLVA forhåndsgruver

Forskjellig, CLVA-token er ikke forhåndsutvunnet. Grunnleggeren, Bryan Legend, sa at teamet ikke tildeler tokens til seg selv. Helt fra begynnelsen vil være helt desentralisert, noe som gir troverdighet til prosjektet.

Tar Bitcoin, som ikke var forhåndsutvunnet som Ethereum eller XRP, vil teamet med hell dempe uetisk praksis der teamet, selv etter utløpet av opptjeningsperioden, dumper sin andel og presser prisene lavere.

Dette nivået av gjennomsiktighet og motstand mot prismanipulering gir CLEVER et forsprang og grunnlaget for muligens revolusjonering av DeFi avkastning.

For å generere inntekter innkrever imidlertid teamet en 0,1 prosent avgift fra renter betalt til CLVA-innehavere annenhver uke. Samlede avgifter tildeles deretter til å finansiere markedsføringsaktiviteter, forskning og generelt vedlikehold av CLEVER-økosystemet.

CLVA i full kontroll

I tillegg er det ingen kontrakter, vilkår og betingelser eller innsats.

Teamet har sagt at ingen CLVA Token vil være låst eller bli underlagt noen kontrakt med bindende vilkår og betingelser. Med dette betyr det at holderen har full kontroll. Som sådan kan de flytte tokens mellom alle sykluser, når som helst uten begrensninger.

I tillegg er det ingen straffer for holdere som bestemmer seg for å avvikle poletter. Det er ulikt ved staking der ikke bare stakere kan kuttes når tokenbeløpet faller under terskelen, men også tokens må holdes innen en spesifisert periode.

Teamet sørger for at avkastningen er bærekraftig. For det første, ved å ikke holde noen CLVA-token, vil minting bare gjøres hver syklus. Som sådan er det en mulighet for innehavere å dra nytte av kursgevinster og sammensatt rente.

CLEVER CLVA Minting Starter 1. februar 2021

Fra 1. februar 2021 kan ETH-innehavere bruke myntene sine til å prege CLVA-tokens. Minting varer bare strenge 30 dager.

Clever Protocol har designet CLVA-preging på en slik måte at prisene vil øke med et gitt intervall (en bindingskurve). På denne måten vil tidlig adoptere få de beste prisene. Investorer som kommer senere, vil kjøpe til en høyere rente mens de som begynner å benytte seg av kapitalgevinster.

Etter at mynteperioden er over, begynner renteprotokollen. Etter det vil CLVA-tokenholdere motta avkastning annenhver uke i 34,15 år, og for langsiktige innehavere vil de være berettiget til å forene rentene.

Det er anslått at tidlige adoptere kan tjene opptil 307 prosent i april. Dessuten kan CLVA-tokenholdere i løpet av 10 år tjene i gjennomsnitt 80 prosent i årlig avkastning.