Gilded rolt terugkerende facturen uit om cryptobetalingen te stroomlijnen

Gilded, een leverancier van blockchain-oplossingen, heeft onlangs de lancering aangekondigd van cryptofacturering met terugkerende facturen. In een poging om bedrijven te helpen transacties uit te voeren in digitale activa, stroomlijnt Gilded het proces en speelt het in op het gebrek aan planningsopties op de markten voor cryptobetalingen.

Vergulde Blockchain-betalingen

Volgens een recent persbericht brengt Gilded terugkerende facturen naar cryptofacturering. Gilded stelt bedrijven in staat om wereldwijd transacties uit te voeren met digitale valuta en bouwt de juiste infrastructuur uit om een ​​“volledige crypto-abonnementsoplossing“ te ondersteunen. Dit betekent dat bedrijven eindelijk de mogelijkheid zullen hebben om hun cryptofactureringscycli te automatiseren.

Cryptobetalingen blijven over de hele wereld in een stroomversnelling komen, waarbij het transactievolume van stablecoin in juni van dit jaar recordhoogtes bereikte op $ 54,9 miljard. Het probleem is dat bedrijven geen planningsopties hebben met betrekking tot digitale activa. Bedrijven die grote volumes zakendoen, hebben simpelweg niet de tijd om handmatige cryptofacturen te vergemakkelijken . Gilded verandert het verhaal en biedt een oplossing die cryptofacturering op de automatische piloot zou kunnen hebben.

Gilded CEO Gil Hildebrand merkte op dat:

“Elke dag spreken we met bedrijven die graag crypto accepteren, maar om de een of andere reden op een kruispunt staan. Gilded maakt het supergemakkelijk om van de voordelen van crypto te genieten zonder dat je een hele manier van zakendoen hoeft op te geven. “

Hoe het werkt?

Bedrijven waarderen terugkerende betalingen omdat het de facturering op de automatische piloot zet en het administratieve werk aan de backend vermindert. In de traditionele financiële wereld is PayPal een populaire geldovermakingsdienst die terugkerende facturering biedt.

Gilded heeft de functie voor terugkerende facturen naar crypto gebracht. Bedrijven kunnen eindelijk leveranciers betalen en betalingen in cryptovaluta ontvangen van klanten overal ter wereld. In tegenstelling tot bankbetalingen, duurt de afwikkeling met Gilded minuten en brengt een fractie van de kosten met zich mee die door traditionele banken worden opgelegd.