Trump estää kannustinlaskun, kun salaussäätimet alkavat olla selkeitä

Trump kumoaa COVID-rahaston lähetysmarkkinat punaiseksi. Crypto tuntee palamisen, kun Yhdistynyt kuningaskunta kieltää johdannaiskaupan.

Trump pumppasi jarrut uudelle kannustinrahoituksen kierrokselle

Markkinat laskivat maailmanlaajuisesti jyrkästi, kun toiveet nopeasta elpymisestä hävisivät.

Salaus oli myös alhaalla, kun Yhdistyneen kuningaskunnan sääntelyviranomaiset kieltivät johdannaiskaupan ja Europol kehottaa salauksen roolia järjestäytyneessä rikollisuudessa.

Hyvästi sonnien, on karhujen vuoro tällä viikolla. Markkinat laskivat tiistaina voimakkaasti sen jälkeen, kun presidentti Donald Trump purki kotidemokraattien 2,4 biljoonan dollarin viruksenhätäehdotuksen.

Presidentti ilmoitti päätöksestä Twitterissä sanomalla, että „teimme erittäin anteliaan 1,6 biljoonan dollarin tarjouksen, ja kuten tavallista, hän [Nancy Pelosi] ei neuvottele hyvässä uskossa.“

Varastot laskivat voimakkaasti, kun Dow laski 0,9% ja Nasdaq laski 1%

Mutta samassa hengityksessä Trump pyysi Yhdysvaltojen kongressia laajentamaan nopeasti 25 miljardia dollaria uutta palkkaapua amerikkalaisille lentoyhtiöille, jotka ovat kuljettaneet tuhansia työntekijöitä, kun lentomatkat eivät ole toipuneet.

Yhdysvaltain lentoyhtiöt polttavat yhdessä 5 miljardia dollaria käteistä kuukaudessa, kun matkustajaliikenne pysyy 30 prosentissa vuoden 2019 tasosta. Odotettaessa hallituksen päätöstä suuret lentoyhtiöt kutistavat työvoimaa vähintään 25% lokakuussa.

Lataa Decrypt-sovellus.

Hanki sovelluksemme uusimmat uutiset ja ominaisuudet ulottuvillasi. Kokeile ensimmäisenä Salauksen purku ja paljon muuta.

Puskurivuotta nauttineiden suurten teknologiayritysten, kuten Amazonin, Applen, Aakkosien ja Facebookin, osakekurssit laskivat voimakkaasti sen jälkeen, kun parlamentin oikeuslaitoksen kilpailulainsäädäntöä käsittelevä alakomitea julkaisi 450-sivuisen raportin, jossa kuvataan, kuinka tekniset jättiläiset olivat käyttäneet väärin valtaansa.

Jos raportin suositukset vievät lainsäädännön, se voi lopulta johtaa osien hajoamiseen yritysten liiketoiminnassa.

„Markkinat ovat olleet optimistisia sekä keskuspankkien että hallitusten ennennäkemättömän kannustimen ansiosta maailmanlaajuisesti, mutta epävarmuus kiertää nyt, kun hallitukset kamppailevat COVIDin tukahduttamiseksi“, kertoo AAX: n , Lontoon pörssin tarjoaman maailman ensimmäisen digitaalisen omaisuuden pörssin, tiedottaja. .